12.8.2014

Kuulumisia näyttötutkintojen jälkeen

Huh en todellakaan osannut kuvitella, että valmistun. Tottakai tiesin sen päivän tulevan, mutta en näin pian. Olen saannut kahdesta työharjoittelusta hienot avaimet nousukiidossa olevalle uralleni: Lapland Safaris ja Sandösunds Camping. En oikeastaan olisi parempaa komboa voinut toivoakaan. Kirjottelen Sandösunds Campingin viimeisiltä viikoilta, tänään itse asiassa on se tasan viikko jäljellä töitä täällä. Opettaja Pia kävi myös ottamassa viimeiset näyttöni: Kaikista kuudesta näytöstä sain numeron 3 eli kiitettävän! Edelleenkään, en voisi parempaa toivoa! Mulla on ollut huikeat mentorit sekä koulussa että työharjoitteluissa. Suoritetut näyttötutkinnot olkaapi hyvät:

Matkailualan asiakaspalvelu

Matkailupalveluiden toteuttaminen

Majoituspalvelut

Opastuspalvelut

Matkailupalveluiden markkinointiviestintä

Retki-, erä- ja luontoruokailupalvelut

Työurani on myös näiden johdosta pienimuotoisessa nousukiidossa. Talvella on tiedossa töitä Lapissa ja jopa KAKSI firmaa ovat kiinnostuneet palkkaamaan mut, valinta jää ainoastaan mulle ja eihän tällänen vastavalmistunut tollasia osaa päättää :D

Ainoa asia mikä on ollut esteenä monelle kivalle työlle: Ajokortin puuttuminen. Alalle jolle olen nyt suuntautumassa, olen huomannut että tämä kortti on hyvinkin tärkeä. Sen tähden tiedän siis mitä "opiskelen" seuraavaksi!

Loppuun kuvia työharjoittelustani Sandösunds Campingissä.

Ensimmäinen sähköpostiviesti
asiakkaalle, tehtiin se yhdessä :)

Edistin keittiön gluteenitonta tietämystä ja leivoin sen mukaan!

Campingin kesän hitti: Jäätelö!

Markkinointiviestintä hallussa. Saimme
puolet enemmän tykkääjiä koko kesän
aikana, hyvä me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti