10.10.2013

Vauhtifarmi

Suvi, meidän luokkakaveri, järjesti meille muutaman tunnin touhuamiset ohjelmapalveluyritys Vauhtifarmin kanssa (kiitos siitä!!). Kyseessä on vuonna 2006 perustettu yritys, joka sijaitsee Nurmijärvellä. He järjestävät pääosin polttareita ja yritystapahtumia entisellä 40-hehtaarisella maatilalla. Heillä voi myös suorittaa lentolupakirjan Arin opeissa. Varjoliito onkin yksi asia minkä itse haluaisin kokea!

Opettajamme antoi meille tehtävät, tottakai kun kyseessä on opiskeluun liittyvä tapahtuma. Annen kanssa saimme aiheeksi ympäristönsuojelun ja laadimme siihen liittyen muutaman kysymyksen joihin saimme muutamat vastaukset. Tässä kysymykset ja vastaukset:

Miten huolehditte värikuulasodan maaperästä?
Kuulat ovat elintarvikevärejä, jotka hajoavat maastoon.

Miten huollatte karting -autoja?
Ne vaativat jatkuvaa huoltoa, mikä oli myös yksi syy niistä luopumiseen.

Teettekö koskaan ruokailun yhteydessä avotulta? Mitkä asiat täytyy ottaa huomioon?
Eivät tee avotulta.

Saimme kokea vaijeriliun, army -radan ja harjoitella jousiammuntaa. Aivan huikea päivä! Käykää ihmeessä katsomassa kyseisen paikan nettisivut, sillä vetäjät ovat iloisia ja haluavat asiakkaiden todellakin pitävän hauskaa!

Переживание
En upplevelse
Experience



8 kommenttia:

  1. Mainiota raportointia Sari. Olisi vielä mukavaa lukea tarkemmin, mitkä olivat sinun mielestäsi vetäjien vahvuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin oppimispostauksessa, että mitkä olivat mielestäni heidän vahvuudet :)

      Poista
  2. Sari, sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Lyhyesti ja ytimekkäästi, paljon kuvia ja täyttä asiaa :)

    VastaaPoista
  3. Olit ihanan innostunut ja täysillä mukana kaikessa Vauhtifarmilla, tapasi mukaan :) Se on mahtavaa! Postauksiasi on kiva seurata, koska höystät tekstit hyvin kuvilla.

    VastaaPoista
  4. Sari sinä olet minun päivänsäde.! Arvostan meidän aamutreffejamme. Blogi on hieno!. Pidän kovasti Prezin ryhmän esitysta. Jatka samaan malliin.! paljon haleja ja hyvää syyslomaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin mun! :) Me jatketaan puurotreffeillä niin kauan kun tuut junalla kouluun. Kiitos hurjasti ja hyväääää syyslomaa <3

      Poista