7.10.2013

Puhdistuspalvelut: Rantasipi Aulanko

Puhdistuspalveluiden tunnilla kävimme tutustumassa Hämeenlinnan kylpylähotelliin, Rantasipi Aulankoon. Tämän hotellin juuret ulottuvat 1900 -luvun alkupäähän, vuosiahan hotellille on kertynyt jo 75. Vieraita ovat houkutelleet mm. Suomen toiseksi vanhin golfkenttä, Vanajaveden maisemat, liikuntamahdollisuudet, kylpylä ja erilaiset hoidot. Aulangon puistometsä on myös luonnonsuojelualue ja siellä ovat menestyneet muutamat puulajit jotka eivät alunperin kuuluneet Suomen luontoon: lehtikuusi ja pihtakuusi. Rantasipi Aulangon nettisivuille pääset tästä.

Tutustuimme kerrossiivoukseen ja ylipäänsä puhtaanapitoon. Kiertelimme ympäri hotellia ja
Kerrossiivoojan kärry.
se oli tooooodella sokkeloinen ja iso paikka. Koko hotellissa on huoneita 246, joista 1-,2- ja 3-hengen huoneita oli 241 ja sviittejä 5. Palveluvastaava vastasi meidän kysymyksiin ja saimme hyvän kuvan miten hotelleissa siivousjärjestelmä toimii. Itse ainakin kuuntelin mielenkiinnolla, sillä joskus olen oikeasti miettinyt näitä systeemeitä. Muun muassa sviitin siivoukseen oltiin varattu 18 minuuttia. Huoneiden kokolattiamatot pestään paineilmapesurilla (Tätä olen miettinyt aina!!).


Lopuksi kuvia! :)
Kahden hengen huoneesta.
 
Kahden hengen huoneesta.
 
Sviitistä.
 
 
 
Sviitin hengailutila.
Sviittiä.
 
 
Kerrossiivooja antoi karkkia :)
Kylpylä.
Kylpylän kioski.
Hähähä, Lila kylpyläshopissa :D
Liikuntamahdollisuudet: kuntosali.
Liikuntamahdollisuudet: sali, jota voi käyttää melkeinpä mihin vain!
Lila taas mallina :)
 
Ruokailutilaa.
Baari, tottakai!
 
 
отель
Ett hotell
Hotel

2 kommenttia:

  1. Moi, tässä oli esimerkki epäonnistuneesta tutustumiskäynnistä. Olkoon se tämän retken oppi. Jokaiseen vierailuun yrityksessä on valmistauduttava, on valittva näytettävät kohteet ja hankittva asiantuntijat paikalle. Tärkeätä on antaa yrityksestä vieraille positiivinen kuva ja tuleville työssäoppijoille ja tuleville työntekijöille miellyttävä kuva ja tuleville asiakkaille myös joku kuva! Olkoon se positiivinen! Kuvat on kivoja, mutta ei niistä oikein opi! :(

    VastaaPoista
  2. Mihin hävisi kommenttini?

    VastaaPoista