11.1.2014

Action Factory

Päräytimme syyslukukauden päätteeksi Hämeenlinnan Action Factorylle kilpailemaan erilaisten lajien muodossa, mukana myös matkailualan nuorisoluokat. Meidät jaettiin 3-4 hengen ryhmiin, ja heidän kanssaan sitten kisattiin muita vastaan. Ryhmääni kuului Lila, Minna ja Niina! Jeheei! :)

Ensimmäisenä vuorossa oli WC Racing, mikä oli hyvinkin mielenkiintoista. Ensinnäkin nää kuvat ja videot tästä lajista näyttää astetta mielenvikasimmalta :D Aluksi sitä pelkäsi että se koko härveli kaatuu mutkissa, mutta sitten kun laitto vaan menee niin ei se kaatunut! Suorastaan vauhdin hurmaa, kuten alemmasta videosta voit päätellä.






Toisena lajina oli Bongo Bongo, joka oli peli, jossa ruudulla näkyi mitä pitää tehdä ja sun sitten piti tehdä sama perässä!







Kolmas laji oli Laukkapeli, jossa speed testin tapaan paineltiin nappuloita joissa välkkyi valo. Jos meni hyvin niin hevonen ruudulla laukkasi kaikkia lujempaa!






Neljäntenä vuorossa oli päivän paras, eli Laser zone! Niin jännä ja niin kiva vaania sokkelossa kuin mikäkin vakooja ja ampua muita!


Viimeisenä saimme kokea Racing Simulaattorit, joka näin kortittomana oli vähän ei mitään sanomaton :D En ole koskaan ollut kauhean kiinnostunut autopeleistä tai simulaattoreista KOSKA EN IKINÄ VOITA! Yritys on aina kova mutta lannistus ja turhautuminen vie tälläisissä peleissä aina voiton :D



Oli oikein mukavaa Action Factorylla ja henkilökuntakin oli huumorintajuista. Nettisivuja selaillessani huomasin kuitenkin kuinka laajasti he järjestävät tapahtumia: on ulko- ja sisäpelejä. Ja niitäkin tosi paljon, me koimme vain murto-osan peleistä ja tapahtumista. Oli kuitenkin kivaa, kiitos Action Factory ja ihanat luokkalaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti